Bašť

Oficiální
web obce
Obec: Bašť
Kraj: Středočeský
Okres: Praha-východ
Telefon : +420 722 907 834
+ 420 283 981 065

Hledáme pracovníka/pracovnici údržby a zeleně v obci Bašť

1. Místo výkonu práce: Katastrální území obce Bašť, okres Praha-východ.

2. Předpokládaná doba trvání pracovního poměru: doba neurčitá.

3. Předpoklady uchazeče: fyzická osoba, státní občan ČR, popř. fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná.

4. Charakteristika vykonávané práce: údržba zeleně, úklid obce, zimní či letní údržba komunikací, provádění drobných oprav a údržby majetku obce, nakládání odpadu do kontejnerů, údržba a drobné opravy svěřené techniky.

5. Požadavky na uchazeče:

  • řidičské oprávnění pro skupinu B, výhodou oprávnění pro skupinu C
  • manuální zručnost
  • důkladnost, systematičnost, spolehlivost, samostatnost, odpovědný přístup k plnění úkolů.

Výhodou nikoli podmínkou:

  • výuční list v oboru opravář, údržbář, elektrikář apod., nebo zkušenosti s prací technického pracovníka
  • oprávnění pro práci s motorovou řetězovou pilou, křovinořezem aj.

6. Platové podmínky: platové podmínky se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů a nařízením vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, platové zařazení 7. platová třída.

7. Písemná přihláška musí obsahovat tyto náležitosti: jméno, příjmení; datum a místo narození; státní příslušnost zájemce; místo trvalého pobytu zájemce; podpis zájemce.

8. Doklady, které zájemce připojí k přihlášce:

  • Životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních (s daty od kdy do kdy, vykonávaná činnost) a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se výše uvedených pracovních činností.
  • Kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
  • Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely daného výběrového řízení ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., v platném znění (O zpracování osobních údajů).
  • Ostatní doklady, které uchazeč pokládá za důležité pro toto řízení

9. Lhůta pro podání přihlášky: doručením písemné přihlášky (viz výše bod 7) s požadovanými doklady (viz výše bod 8) do 20. 9. 2024 na adresu uvedenou v následujícím bodě 10) této výzvy.

10. Místo a způsob podání přihlášky: osobně do podatelny Obecního úřadu Bašť, do datové schránky obce ID: krhbtu3, nebo poštou na adresu obec Bašť, Obecní 126, 250 85 Bašť tak, že na obálce bude uvedeno:

  • text „Pracovník/pracovnice údržby a zeleně v obci Bašť – NEOTVÍRAT“.

V elektronické podobě lze zaslat přihlášku pouze prostřednictvím datové schránky v souladu se zákonem č.300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů.

11. Přepokládaný nástup do pracovního poměru: ihned/dle dohody.

12. Obec Bašť si vyhrazuje právo nevybrat žádného z přihlášených uchazečů. Poskytnuté osobní údaje budou zpřístupněny starostce a členům výběrové komise.

V Bašti dne 6. 9 2024

Bc. Kateřina Nováková
starostka obce

Inzerát techn. služeb obec (PDF verze )

© 2022 Bašť - všechna práva vyhrazena | Webdesign: wp4you.cz |